Artist Impression

3d-artist-impression-appartementencomplex-woontoren-02

Artist impression van een appartementencomplex

 

Met een goede artist impression valt uw nieuwbouw project op. Een artist impression is het middel voor projectontwikkelaars, makelaars en bouwbedrijven om een bouwproject visueel te maken. Onze artist impressions worden veel gebruikt bij de verkoop van bouwprojecten. En ook als ondersteuning tijdens het maken van keuzes in het ontwerpproces zijn artist impressions een heel geschikt visueel hulpmiddel. Het effect van de keuze van een baksteen kun je met een aantal beelden heel effectief aan de klant laten zien.

steen-kleur-metselwerk-rood-ontwerp-3d-impressie

Een vrijstaande woning uitgewerkt in artist impression door 3DL Tekenwerk

Op basis van een 3D computer model verzorgen wij artist impressions van hoge kwaliteit. Onze Artist impressions zijn een geweldige middel om een ontwerp te presenteren en visueel te maken voor het publiek. Veel makelaars, architecten en projectontwikkelaars hebben inmiddels al een artist impression bij ons laten maken. Onze service kenmerkt zich door snelle levering en korte communicatie lijnen.
Onze tekenaar is bouwkundig ingenieur met jarenlange ervaring in de bouw. Voor het omzetten van bouwkundige tekeningen naar wervende artist impression draait hij zijn hand dan ook niet om.

3D-art-impression-vakantie-appartement-Oostenrijk-Winter

Sfeervolle art impression in winter stijl van een appartementencomplex in Oostenrijk


Onze werkwijze


Artist impressions maken we aan de hand van tekeningen of schetsen die we van onze klant ontvangen. Eerst maken van een 3D model die we aankleden met verschillende materialen. Daarna maken van vanuit verschillende hoekpunten een aantal concept artist impressions die we naar onze klant sturen. Daarbij kunnen we de diverse groothoeken van de camera naar wens instellen. Nadat de klant één of meerdere camerastandpunten heeft gekozen werken we de artist impression uit in photoshop. Gras, bomen, mensen en een fraaie wolkenlucht worden in dit stadium toegevoegd aan de artist impression.
Indien gewenst is het mogelijk dat de klant kiest voor een schetsmatige of artistieke stijl.

ontwerp-woning-3d-collage

Het ontwerp van een woning rondom in beeld gebracht met artist impressions


U kiest voor de artist impressions van 3DL omdat

  • Wij snel fraaie impressies leveren tegen scherpe tarieven!;
  • Onze tekenaar een bouwkunig ingenieur is en daardoor veel inzicht heeft in bouwkundige details;
  • Wij zijn bereid om met u mee te denken over ontwerpoplossingen en doen niet moeilijk over kleine wijzigingen tijdens het proces;
  • Wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het maken van fraaie impressies;
  • U de stijl van een artist impression naar wens kan bepalen;
Vorige pagina: Styling Interieur