3D visualisatie decoratie webshop

Voor de webshop van EmielsDesigns.com maakte 3DL Tekenwerk deze product impressies. Om deze impressie te maken heeft 3D een muur met kozijn, vensterbank en luxaflex in 3D getekend. De verschillende renderings van deze wanddecoratie worden gebruikt voor de promotie van de decoratie items in de webshop.

3d-product-visualisatie-vensterbank-decoratie-02

Ook voor de webshop van EmielsDesigns, een doorsnede van een akoestisch paneel. De tekst en de detail uitvergroting hebben we ook toegevoegd. Het resultaat is een duidelijke collage waarmee het product in één beeld duidelijk wordt gevisualiseerd. 

3d-product-beeld

Met 3D afbeeldingen kunnen complete webshops worden voorzien van content. Deze onderstaande mockup is opgebouwd in verschillende photoshop lagen. Deze lagen kunnen naar wens worden aangepast door de klant. Zo kunnen de afzonderlijke kunstwerken in dit mockup bestand worden gewisseld door de klant. 

3D-mockup-gallerie

Deze keuken 3D impressie wordt ook gebruikt als mockup om kunst aan de muur te presenteren. Het kunstwerk is ook weer een losse photoshop laag die de klant zelf kan aanpassen.

3d-impressie-mockup-keuken