Maquette 3D printen - tekenen van huis in 3D

maquette-3d-printen-huis

Wij tekenen huizen in 3D. Vaak om er fraaie 3D impressies van te maken. Maar de 3D modellen die we maken kunnen ook heel goed worden gebruikt om er een maquette van te printen.

Met meest gebruikte bestandstype voor 3d printen is .STL. Maar ook .OBJ wordt door veel 3D printers herkend. Beide bestandstypen kunnen we met onze 3D software exporteren. 

Een 3D maquette laten printen kan tegenwoordig bij verschillende bedrijven. Als je zelf geen 3D printer in huis hebt kunnen we u in contact brengen met een 3D print bedrijf. 

Een geprinte maquette is een handig visueel hulpmiddel bij presentatie. Bijvoorbeeld om de welstand te overtuigen. Een 3D print is ook een leuk cadeau voor kersverse eigenaars van een nieuwbouw woning. En voor mensen die minder goed zien of blind zijn is een 3D maquette een geweldig middel om het ontwerp te presenteren. 3DL Tekenwerk helpt u graag bij het maken van een geschikte 3D tekening voor uw 3D printer. 

3d-maquette-printer-02_0000

Product ontwerp - concepten 3D printen voor presentatie

Naast huizen tekent 3DL Tekenwerk ook allerlei andere objecten in 3D. Wij kunnen objecten in 3D uittekenen zodat deze geprint kunnen worden op een 3D printer als prototype. Voorbeelden hiervan zijn ringen, bekers, mokken, schalen, vazen, maar ook schaalmodellen van meubels, zoals kasten, stoelen of tafels. 

intro-afbeelding-3D-impressies-art-impressions

 

Vorige pagina: Bouwkundig ontwerp Hoogeveen Volgende pagina: Beurs Standbouw Ontwerp