Ingekleurde plattegrond stijlen

3DL Tekenwerk maakt ingekleurde plattegronden in verschillende stijlen. Van eenvoudig grafisch tot realistisch en sfeervol en alles daar tussen in. Op deze pagina laten we u de verschillende stijlen zien aan de hand van voorbeelden.

Stijl 1 - Ingekleurd in Photoshop

plattegrond-ingekleren-en-meubels-03

Plattegronden die zijn ingekleurd in photoshop zijn bouwkundig het meest betrouwbaar. Wij maken deze plattegronden op basis van blanco bouwtekeningen die we vervolgens inkleuren in Photoshop. 

 

Stijl 2 - Ingekleurd in Photoshop Grafisch

Deze stijl is wat meer grafisch van aard. Deze plattegronden worden ook ingekleurd in photoshop mar lijken qua stijl iets meer op de floorplanner plattegronden. Bij deze stijl kunnen we kleuren en texturen goed aanpassen aan uw huisstijl. Ideaal dus voor in een brochure of voor op uw website. 

ingekleurde-plattegrond-type-01

 

Stijl 3 - floorplanner in kleur

floorplanner-ingekleurde-plattegrond

Floorplanner plattegronden hebben als voordeel dat er bij het maken van deze plattegronden gelijk ook een 3D model gemaakt wordt. Hierdoor is het mogelijk om uit de ingekleurde plattegronden ook 3D interieur beelden te maken. 

Stijl 4 - Floorplanner in zwart wit

zwart-wit-plattegrond

Deze zwart wit plattegrond is ook gemaakt in floorplanner. Deze stijl is heel geschikt om kijkers duidelijk te maken wat de afmetingen zijn en hoe de indeling van de ruimtes is. 

 

Stijl 5 - Duotone in beige zwart en wit

Duotone-plattegrond-beige-zwart-wit

Ook deze eenvoudige plattegrond is geschikt om de indeling en de formaten van de ruimtes in de woning te laten zien. De kleuren van dit type ingekleurde plattegrond zijn beperkt to beige, wit en zwart. Eventueel kan de beige kleur vervangen worden door een andere tint die beter past bij uw huisstijl.

Stijl 6 - Blueprint plattegrond in blauw en wit

blueprint-plattegrond

Dit type plattegrond is interessant als grafisch element in uw brochures op voor uw website. Deze stijl geeft een professionele nostalgische uitstraling aan uw plattegronden, bovendien is deze stijl goed leesbaar.