Artist impression woningen

intro-afbeelding-3D-impressies-art-impressions

Diverse artist impression van 3DL Tekenwerk van woningen en andere gebouwen

Het bedrijf voor uw artist impressions

3DL heeft sinds de oprichting van het bedrijf in 2008 al honderden artist impressions van woningen mogen maken. Wij maken artist impressions voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en ook voor particulieren. 

Om een fraaie artist impression te kunnen maken gebruiken we geavanceerde 3d software. Hiermee kunnen we bouwkundige details precies uitwerken conform detailtekening. Desgewenst op de millimeter nauwkeurig. 

3d-artist-impressie-vrijstaand-huis

3D art impressie van een vrijstaand woonhuis met karakteristieke rode baksteen

Of het nu gaat om een enkele woning of een grootschalig woningbouw project, 3DL gaat er altijd voor 100% voor om de woningen op de mooiste manier in de artist impression in beeld te brengen. 

groot-woningbouw-project-3d-impressie

Wie gebruikt onze artist impressions?

De artist impressions die 3DL Tekenwerk maakt worden gebruikt door projectontwikkelaars, makelaars, bouwbedrijven en architecten. 

Voor architecten spelen we een ondersteunende rol in het ontwerpproces. Wil de klant verschillende versies stenen zien dan kunnen we met de artist impression goed in beeld brengen wat het effect is van de keuze voor een bepaalde steen. Dit geldt voor de kleur, maar omdat we onze eigen texturen maken kunnen we ook het metselverband en de grootte van de stenen in de artist impression weergeven. 

Voor bouwbedrijven maken we artist impressions die worden gebruikt op bouwborden of bouwhekdoeken. De 3D visuals worden voor deze toepassing gerenderd op extra hoge resolutie zodat de artist impression scherp afgedrukt kan worden. Het leveren van de bouwborden en bouwhekdoeken kunnen we ook verzorgen. 

Makelaars gebruiken onze artist impressions voor brochures van nieuwbouwwoningen. En natuurlijk worden onze artist impressions ook gebruikt voor de presentatie op Funda. 

Meer weten over artist impresssions door 3DL Tekenwerk? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.