Bouwkundig ontwerp Hoogeveen

Heeft u bouwplannen in de regio van Hoogeveen. En lukt het nog niet om deze concreet te maken? 3DL Tekenwerk is dan uw partij. Wij verzorgen het bouwkundig ontwerp in de voorlopig ontwerp fase voor mensen in de regio Hoogeveen.

Het ontwerpen van een woning is een bijzonder proces. Het begint allemaal met een initiatief. Er is in uw hoofd een plan ontstaan voor het bouwen van een nieuwbouw woning. Deze fase noemen we in het bouwproces de initiatief fase. Vanuit dit idee een visueel bouwkundig kloppend plan maken. Dat is onze uitdaging op het moment dat u met uw bouwplannen met ons contact op neemt. Wij streven er naar een woning te ontwerpen die aan al uw wensen voldoet. 

ontwerp-woning-3d-collage-architectuur

Waarom het bouwkundig ontwerp bij 3DL in Hoogeveen laten uittekenen?

Waarom kiest u nu voor 3DL tekenwerk om uw woning vorm te geven? 

  1. Wij hebben veel ervaring in het visualiseren van de wens van onze klanten
  2. We zijn een klein bureau met lage kosten zodat we scherpe tarieven kunnen hanteren
  3. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. 
  4. Wij kunnen uw bouwkundig ontwerp al in een vroeg stadium met gedetailleerde 3D impressies in beeld brengen
  5. Onze Tekenaar kan eventueel bij u op locatie ontwerpen zodat u kunt meekijken bij het maken van het ontwerp 

Als het bouwkundig ontwerp klaar is, wie maakt dan de bouwkundige tekeningen?

Nadat we het bouwkundig ontwerp van uw woning in regio Hoogeveen hebben uitgewerkt beschikt u over een 3D model, op schaal, een serie geveltekeningen, een aantal 3D impressies van de woning aan de buitenzijde, een aantal 3D impressies van het interieur en natuurlijk plattegronden en doorsnede tekening. Deze tekening set vormt een goede basis om de bouwaanvraag tekeningen te maken. De bouwkundige tekeningen maken we niet zelf. We hebben in de regio Hoogeveen een aantal bouwkundig tekenbureaus waar we veel mee samenwerken die als het ontwerp gereed is het tekenwerk van ons overnemen.