Beurs Standbouw Ontwerp

3D-ontwerp-standbouw-promotie-plaza-oranje

Het perfecte ontwerp van uw beursstand begint met het vastleggen van uw ideeën. Belangrijke vragen die u moet beantwoorden voordat er begonnen kan worden met ontwerpen zijn;

  • Wat is het doel van de beursstand?
  • Staat er een fysiek (product) centraal in uw stand. Of wilt u presenteren met beelden en teksten op een groot doek of beurswand?
  • Wat is uw budget?
  • Moeten er meubels op maat gemaakt en dus ontworpen worden? Of gaat u gebruik maken van kant en klare standbouw elementen, zoals in de voorbeelden hierboven?
  • Hoeveel ruimte denkt u nodig te hebben? En wat zijn de afmetingen van de beursstand die u gaat huren?
  • Betreft het een rijstand, een hoekstand, een kopstand of wellicht een eilandstand?
  • Heeft u van de organisatie een maximale bouwhoogte ontvangen of wellicht andere standbouw eisen? 
  • Zijn er elementen die beslist in uw beursstand moeten komen te staan? Een balie met barkrukken, een roll-up banner, een pallet-stelling of andere presentatie panelen? 

Als u de antwoorden heeft op dit lijsten kunnen we een begin maken met het ontwerpen van uw beursstand. 

Beursstand ontwerp en in 3D tekenen

3DL Tekenwerk helpt u graag met het ontwerpen van een beursstand die helemaal past bij uw bedrijf. Wij hebben ruime ervaring met beurs standbouw ontwerp in 3D. En dat is gelijk uw voordeel. Doordat we gelijk in 3D ontwerpen kunnen we u heel snel meenemen in het ontwerp proces. Zo kunt u meekijken en desgewenst bijsturen in het ontwerp van uw beursstand. 

3D-ontwerp-standbouw-promotie-plaza-lila

Wilt u een kant en klare beursstand huren? Wij brengen u graag in contact met de standbouwer waarvoor we bovenstaande 3D impressies maakten. 

Grafisch ontwerp van banners, plafonddoeken, rollup-banners en andere presentatie items. 

Naast het indelen en ontwerpen van de beursstand helpt 3DL u ook met het drukwerk. Het ontwerpen van achterwanden, spandoeken, banners, vlaggen, roll-up banners of ander drukwerk kunt u aan ons overlaten. 

Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunnen we deze in 3D op de beurststand projecteren zodat u een goed en levensecht beeld krijgt van hoe uw stand er uit gaat zien. En dat is natuurlijk wel zo fijn voor u. 

3D-ontwerp-standbouw-promotie-plaza

Voorbeeld 3D impressies standbouw

Hieronder zie je nog een tweetal voorbeelden van 3D impressies van beurs stands. Heeft u een bedrijf in standbouw of wilt u een losse beursstand laten ontwerpen voor een evenement? 3DL helpt u graag verder om de perfecte beurs stand voor u in 3D te ontwerpen.

beursstand-HG-standbouw-3d

standbouw-truss-beursstand

Beurs plein indeling in 3D

Naast het ontwerpen van afzonderlijke stands kunnen we de organisatie van een beurs ook helpen om de globale indeling van de diverse stands visueel te maken. In de afbeelding hieronder zie je een 3D impressie van een beurs met verschillende stand. 3DL Tekenwerk maakte voor Promotiedagen midden Groningen dit overzicht. Deze impressies kunnen gebruikt worden als informatie voor bedrijven. Door de stands op schaal 1 op 1 uit te tekenen krijgen zij een perfect beeld van het totale beursplein. 

standbouw-plein

beurs indeling verschillende stands - 3D door 3DL Tekenwerk

standbouw-beurs-FC-groningen

 FC Groningen beurs plein - Promotiedagen - 3D impressie door 3DL

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over 3D ontwerpen van standbouw en beurspleinen? Neem gerust contact op met 3DL Tekenwerk.